“Za naš ljepši kvart!” – Uključite se i glasujte za projekte u Varaždinu

Objavio svi 31, 2016 u Novosti

“Za naš ljepši kvart!” – Uključite se i glasujte za projekte u Varaždinu

Treću godinu zaredom tvrtka McDonald’s Hrvatska pokreće nacionalni projekt “Za naš ljepši kvart!”, namijenjen lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Kao i prethodne dvije godine, McDonald’s je u suradnji s gradskim vlastima najvećih hrvatskih gradova prikupio prijedloge projekata koji su potrebni njihovoj zajednici. Svaki grad predložio je tri prijedloga, a građani će moći sami odabrati koji projekt će se realizirati. Projektom “Za naš ljepši kvart” McDonald’s će ove godine uložiti ukupno 400.000 kuna u 11 gradova diljem Hrvatske.

Tako i Varaždinci od 23. svibnja do 12. lipnja u McDonald’s lokacijama mogu birati između tri prijedloga: sprave za vanjski fitness, solarne klupe ili dječjeg namještaja za sigurnu kuću žrtava obiteljskog nasilja.

Društvena odgovornost i ulaganje u lokalnu zajednicu neke su od primarnih vrijednosti koje njeguje McDonald’s. Projektom “Za naš ljepši kvart” željeli smo zahvaliti našim posjetiteljima na vjernosti i ljubavi koja traje već 20 godina. Predloženi projekti namijenjeni su poboljšanju kvalitete naših sugrađana, zbog čega nam je bilo najvažnije da upravo oni donesu odluku o tome koji će se projekt realizirati – naglasio je Pavel Pavliček, član uprave McDonald’sa Hrvatska.

Prijedlozi gradova navedeni su na informativnim lecima koji su dostupni svim posjetiteljima McDonald’sa. U projektu sudjeluje 11 gradova u kojima posluje McDonald’s: Zagreb, Velika Gorica, Osijek, Rijeka, Split, Varaždin, Šibenik, Karlovac, Sisak, Pula i prvi put, grad Zadar u kojemu je prošlog ljeta otvoren prvi McDonald’s.

Call Now Button